Predavačka (čašníčka)

    0 135

    ID ponuky v systéme profesia.sk

    1509340

    Kód jazyka, v ktorom je písana ponuka

    sk

    Dátum zadania pracovnej ponuky

    2015-03-05 15:26:33

    Pozícia zo zoznamu preddefinovaných pozícií

    • Čašník
    • Pracovník rýchleho občerstvenia

    Región, v ktorom je pracovná ponuka platná

    Kategória, v ktorej je pracovná ponuka zaradená

    • Cestovný ruch, gastro, hotelierstvo

    Popis práce

    Obsluha zakaznikov a predaj pizze a príjmanie objednávok

    Požiadavky na uchádzača

    jazykové znalosti + obsluha kasy výhodou

    Doplňujúce informácie pre kandidáta

    Uchádzačky do Popradu zasielajte životopisy + foto na skokan.jaroslav@gmail.com a uchádzačky do Prešova na presov@borsalinopizza.sk

    Krátka charakteristika klienta spoločnosti

    Pizza sa považuje za pôvodný pokrm roľníkov z oblasti Kampánia pri Neapole. Dôkazy pečenia ploských tenkých bochníkov kysnutého cesta na horúcom kameni pochádzajú ešte z čias Etruskov. Na túto placku cesta sa zvykli položiť rôzne oblohy z dostupných potravín a nazývali to focaccia. Postup prípravy pizze neskôr vylepšili Gréci, keď skúsili položiť potraviny nie už na upečenú placku, ale na čerstvo vyťahané cesto a zapiekli to spolu. Neskôr túto grécku technológiu prebrali Rimania a začali piecť prvé prototypy pizze po celom Taliansku. Vôbec prvou pizzeriou na svete bola Pizzeria Marrotte, ktorá bola otvorená v Neapole v roku 1820. Prvé dodávky pizze začal robiť Raffaele Esposito zo svojej Pizzeria Pietro il Pizzaiolo v Neapole pre kráľa Umberta I. a jeho manželku kráľovnú Margheritu. Esposito piekol tri druhy pizze – v národných farbách Talianska: s paradajkami, mozarellou a bazalkou. Či to bolo kvôli chuti alebo kvôli patriotistickej kráľovnej Margherite, nevedno, ale svoj názov Margherita si zachovala dodnes a je na svete najobjednávanejšou pizzou vôbec.
    História Pizza Borsalino sa začala písať v roku 1993, kedy bola na Arbesovom námestí v Prahe otvorená prvá pizzeria tejto značky. Učiteľom umenia prípravy pravej talianskej pizze sa stal známy Giuseppe Fiore, ktorý zaviedol používanie pôvodnej receptúry z talianskeho regiónu Kalábria. Vďaka kvalite pripravovanej pizze a poskytovaných služieb bola Pizza Borsalino najmä zahraničnými zákazníkmi ohodnotená ako najlepšia pražská pizzeria a v rokoch 1999 – 2001, tri roky po sebe, tento titul obhájila v internetovom hlasovaní.
    V roku 2010 bola otvorená prvá prevádzka Pizza Borsalino na Slovensku a to v Košiciach, kde si veľmi rýchlo získala množstvo stálych zákazníkov – milovníkov pravej talianskej pizze. O rok neskôr nasledovalo otvorenie ďalšej prevádzky v Poprade a rdalší rok v Prešove a v Londýne. V súčasnej dobe sa Pizza Borsalino otvorením svojej prevádzky v Prahe transformuje na medzinárodnú franchisingovú spoločnosť.

    Pozícia vhodná pre absolventa

    Áno

    Možný dátum nástupu

    ihneď

    Typ pracovného pomeru

    • plný úväzok

    Dosiahnuté vzdelanie

    • stredoškolské bez maturity
    • stredoškolské s maturitou
    • nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
    • vysokoškolské II. stupňa
    • vysokoškolské I. stupňa
    • vysokoškolské III. stupňa

    Názov spoločnosti

    Regec František

    Charakteristika spoločnosti

    Pizza sa považuje za pôvodný pokrm roľníkov z oblasti Kampánia pri Neapole. Dôkazy pečenia ploských tenkých bochníkov kysnutého cesta na horúcom kameni pochádzajú ešte z čias Etruskov. Na túto placku cesta sa zvykli položiť rôzne oblohy z dostupných potravín a nazývali to focaccia. Postup prípravy pizze neskôr vylepšili Gréci, keď skúsili položiť potraviny nie už na upečenú placku, ale na čerstvo vyťahané cesto a zapiekli to spolu. Neskôr túto grécku technológiu prebrali Rimania a začali piecť prvé prototypy pizze po celom Taliansku. Vôbec prvou pizzeriou na svete bola Pizzeria Marrotte, ktorá bola otvorená v Neapole v roku 1820. Prvé dodávky pizze začal robiť Raffaele Esposito zo svojej Pizzeria Pietro il Pizzaiolo v Neapole pre kráľa Umberta I. a jeho manželku kráľovnú Margheritu. Esposito piekol tri druhy pizze – v národných farbách Talianska: s paradajkami, mozarellou a bazalkou. Či to bolo kvôli chuti alebo kvôli patriotistickej kráľovnej Margherite, nevedno, ale svoj názov Margherita si zachovala dodnes a je na svete najobjednávanejšou pizzou vôbec.
    História Pizza Borsalino sa začala písať v roku 1993, kedy bola na Arbesovom námestí v Prahe otvorená prvá pizzeria tejto značky. Učiteľom umenia prípravy pravej talianskej pizze sa stal známy Giuseppe Fiore, ktorý zaviedol používanie pôvodnej receptúry z talianskeho regiónu Kalábria. Vďaka kvalite pripravovanej pizze a poskytovaných služieb bola Pizza Borsalino najmä zahraničnými zákazníkmi ohodnotená ako najlepšia pražská pizzeria a v rokoch 1999 – 2001, tri roky po sebe, tento titul obhájila v internetovom hlasovaní.
    V roku 2010 bola otvorená prvá prevádzka Pizza Borsalino na Slovensku a to v Košiciach, kde si veľmi rýchlo získala množstvo stálych zákazníkov – milovníkov pravej talianskej pizze. O rok neskôr nasledovalo otvorenie ďalšej prevádzky v Poprade a rdalší rok v Prešove a v Londýne. V súčasnej dobe sa Pizza Borsalino otvorením svojej prevádzky v Prahe transformuje na medzinárodnú franchisingovú spoločnosť.

    Počet zamestnancov spoločnosti

    8

    Hlavná oblasť pôsobenia spoločnosti, pre ktorú je pozícia obsadzovaná

    Reštaurácie, bary, jedálne a pod.

    Poslať spoločnosti životopis

    Zdroj: www.profesia.sk